Hirdetés

Haszon Kártya - Új kedvezménykártya a gasztrovilágban

2013-02-08 09:58:00

A TableFree új terméke a Haszon Kártya, melynek segítségével segíti a Magyar Vöröskereszt humanitárius munkáját, s így csatlakozott a Magyar Vöröskereszt támogatóihoz.

A Haszon Kártyát megvásárlók akár fél áron is fogyaszthatnak a TableFree partneréttermeiben. A kártya jótékony célt is szolgál, hiszen a cég minden kártya megvásárlása után 15% adományt ajánl fel a Magyar Vöröskereszt számára, akik a befolyt adományokból a fedél nélkül élők étkeztetését segítik majd.

 

A kártya megvásárlói jelentős kedvezménnyel fogyaszthatnak Budapest több híres és elegáns éttermében. A Kártya ára 5000 Ft, mely egy évre 20-50%-os kedvezményt biztosít a Table Free partneréttermeiben. Ez azt jelenti, hogy a kártya ára a tulajdonosnak akár egy-két étteremlátogatás után megtérül, és egész évben jelentős mértékű megtakarítást érhetnek el a kártya használatával.

 

A Haszon Kártya programban résztvevő éttermek jelenleg a következők: Takebayashi Restaurant, Central Bistro, Spinoza Café, Marquis de Salade, Chez Daniel, Bistro 181 Provence, Don Leone, Mechwart Bisztro, XO Bistro, Vén Hajó, Tacos Locos, Riso, Peppers Marriott, Paris-Budapest Restaurant, Oleo Pazzo Courtyard Marriott, nU Bisztro, Negro Restaurant, Nádor Magyaros Bor étterem, Margit Kert étterem, Krizia Ristorante, Kaltenberg restaurant, Fuji Japanese restaurant, Café Dorottya, Bocanova Étterem, Chagall Café and Restaurant, Borssó Bisztro, and Café Alibi. Ezek az partnerek Budapest legvonzóbb éttermei között szerepelnek, és a városban található nemzeti konyhák legtöbbjét felvonultatják. A részvételhez az étteremnek legalább 20%-os kedvezményt kell biztosítania, azonban a legtöbb étterem ennél nagyobb kedvezményt ajánlott fel.