Archívum
visszaKétféle mascarponekrém csokoládés panna cottával és fényezett gyümölcsökkel
Ez az étel gyönyörű. Ez az étel mennyei. Ezt az ételt nem nehéz elkészíteni. Ezt az ételt muszáj elkészíteni!
Füstölt lazac négy mártással
Ha valami egzotikusra vágyik… Ha valami elkápráztatóra vágyik… Ha valami frenetikus ízhatásra vágyik… Ne keressen tovább! Megérkezett.
Kék panna cotta epres-narancsos mártással
Színes a cím? Színes az ízvilág is, mint egy vidám festmény. Készítse el bátran - színesítse konyhaművészetét!
Sertés szűzpecsenye cukkinikrémmel
A cukkini egy fiatal zöldség, aminek népszerűsége erőteljesen ível felfelé. Nem véletlenül. Nagyon "simulékony", sok mindennek jó barátja. A szűzpecsenyének is.
Pulykamell curryvel, gyömbéres mangóval és zöldborssal
Elnézést, erre az ételkölteményre nincs jobb szó: ízorgia! Meglepőnek tűnő párosítás ez, amelynek eredménye minden képzeletet felülmúl! Mindenképpen próbálja ki!!!
Mézes libacomb márványsajtos diómártással és flambírozott vilmoskörtével
Ehhez az ételhez ősz kell. Vagy tél. Kipirult arcok, amiket a hideg megcsípett. Egy szépen megterített asztal. És egy bátor háziasszony, aki nem hőköl vissza a hosszú címtől. Mert az elkészítés nem bonyolult. A siker biztosított.
Mézes disznó csípősen
A cím mindent elárul. Szerintünk azt is, hogy érdemes elkészíteni. Mert érdemes megkóstolni. És aztán újra elkészíteni. És aztán újra megkóstolni…
Darált hússal töltött padlizsán oregánós paradicsomos babbal
Zöldséges és húsos, minden kívánságot teljesítő egytálétel ez, amit bátran elkészíthet! Csak egy a gond: ebből az ételből nem szokott másnapra maradni!
Zöldbabos libaragu
Olvassa csak el figyelmesen a receptet! A „trükk” a fűszerezésben van! Igazi ínyencfalatot készít el, ha megpróbálkozik ezzel az étellel.
Aperol
Balzsamecet
Tengeri halfilé meleg cukkinisalátával
Csajos buli lesz ma este? Vagy könnyű, mondhatni fogyókúrás ételt szeretne készíteni maguknak? Ez finom lesz. Elegáns lesz. Kalóriaszegény lesz.
Szicíliai masnitészta
Nincs semmi jó a tévében? Megint a Keresztapa-trilógia egyik filmjét nézi majd meg? Pompás ráhangolódást jelenthet ez a különleges és fenséges tészta!
Sült csirke mallorcai módra, pezsgővel
Ünnepelni készülnek? Ne is keressen tovább! Itt a megfelelő főétel! Könnyű és könnyed! És természetesen: a tökéletes kísérője egy pohár pezsgő! Egészségére!
Rozmaringos párolt marhasült
Ez a recept nagyban hozzásegítheti ahhoz, hogy meggyőződjön arról, kuktában főzve a marhahús is hamar porhanyóssá válik. Ha velünk főzi, nem fog csalódni!
Balzsamecetes radicchio saláta szalonnával
Íme egy gyors saláta, ami könnyű ugyan, de mégis laktató. Próbálja ki egyszer, és fogadni merünk, hogy meg fogja ismételni!
Marhalábszár mustármagmártásban
Nem mindennapi. Nem bonyolult. Ha van kuktája, nem is hosszadalmas. Ha meg nincs, érjen kicsit rá! Nem fogja megbánni!
Marhabélszín vargányás gombamártással és puliszkával
Ez az étel magát ajánlja már a címével is. Bélszín és vargánya: a gasztronómia két uralkodója, akik fenséges szövetséget kötnek ebben a receptben. Teszik mindezt úgy, hogy a kevésbé gyakorlott háziasszonynak sem kell megijednie tőlük.
Tiroli gerslileves borókabogyóval fűszerezve
Arra az érzésre vágyik, amit akkor ismert meg, amikor egy hideg síelős napon, betért egy hüttébe, és rendelt egy tál gőzölgő gerslilevest, ami finom volt és felmelegítette? Készítse el velünk ezt az eredeti tiroli receptet, és itthon is átélheti ezt az érzést!
Garnéla fokhagymás vajjal
A „hivatalosan” megjelölt elkészítési idő ezúttal kicsit megtévesztő. Ugyanis a konyhában eltöltendő idő igen rövid. Amíg a vaj dolgozik, egyedül, önállóan, minden segítség nélkül, addig nyugodtan kiporszívózhat. De van jobb ötletünk: addig maradjon honlapunkon és böngésszen kedvére! Akár el is készítheti a desszertet. Vagy a holnapi levest. Vagy a főételt, ha ezt a finomságot előételnek szánja...Megannyi lehetőség!